תינוקת בת שנה ושמונה חודשים מתקשה להירדם ביום.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

22/02/2020 | 11:32 | מאת: יוסי

שלום לבתנו בת השנה ושמונה חודשים מזה כארבעה חודשים יש קושי להירדם במהלך היום למרות שמראה סימני עייפות. היא אינה במסגרת מתעוררת בסביבות חמש בבוקר נרדמת בחמש בערב כך שישנם ימים לא מעטים עם חלון ערות של 12 שעות. נראה שלפעמים ממש "נלחמת" בעייפות ולאחר מספר דקות במיטה קמה ומתחילה לשחק כאילו לא היו סימני עייפות קודם. השאלה אם הקושי בשינה במהלך היום נובע מבעיה נוירולוגית. תודה יוסי

יוסי שלום, פעוט שלא נרדם במהלך היום ו"מלחם בשינה" - נשמע לי כבעיה התנהגותית. אבל אני בטוחה שברור לך שאי אפשר לאבחן בעיה נוירולוגית במסגרת הפורום על סמך המידע המינימלי שנתת... פנו לרופא הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים