ניקור מותני- כאבי גב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

31/01/2020 | 14:39 | מאת: שמיר

בתנו עברה ניקור מותני לחשד דלקת קרום המוח, ברוך השם הבדיקה תקינה. אך, לאחר יומיים יש לה כאבי גב תחתון - היר הולכת כפופה מעט האם זה נורמלי? צריך לראות רופא?

שמיר שלום (לך, ולכל הכותבים בפורום: כן, מקובל לפתוח ב"שלום" ולסיים ב"תודה"). אחרי ניקור מותני כדאי לנוח, ולא לעסוק בפעילות גופנית או רכיבת אופניים ביומיים שלאחר הניקור. אם אחרי יומיים הופיעו כאבי גב אז כדאי ליטול תרופה נגד כאבים (אקמול, נורופן, אדוויל וכו') ולפנות לבדיקה אצל הרופא שלכם בקופת-חולים. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים