תחושה מוזרה בראש אין לי מושג מה זה יכול להיות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

11/09/2019 | 09:26 | מאת: ירין

יש לי כמו תחושה מוזרה כזאת בראש(תזיז את הראש קדימה אחורה 20 פעם ואז תעצור זאת התחושה שאני מרגיש) לפני 2 חודש הייתי אצל נוירולוג שעשה לי מבחן כזה של שאלות וכל מיני וגם עשה בדיקה ל הרחבת אישונים והסתכל עם פנס(קרקעית עין) ואמר שאין גידול, התחושה המוזה של מאין סחרחורת המשיכה ופניתי לרופא עניים שאמר שיש לי צילינדר וגם הוא עשה לי בדיקה של קרקעית עניים ואמר שאין לחץ תוך עיני. אציין גם שאני קצת יותר עייף מהרגיל ושהתחושה מתגברת שאני מזיז את הראש שאלותיי הם 1. האם יש חשד לגידול? 2.האם בדיקה של קרקעית העין שוללת גידול מוחי? 3.יכול להיות שתחושות אלה נובעות בעיקר מלחץ? אני בתקופה מאוד לחוצה בברכה ירין

ירין שלום, 1. גידול יכול להתבטא בצורות רבות ומגוונות. 2. בדיקת קרקעית העיניים שוללת לחץ תוך גולגלתי מוגבר ברוב המיקרים, אך לא שוללת גידול. 3. אכן, יכול להיות שהתחושות נובעות מלחץ. אבל... יתכן שהתחושה שאתה מתאר היא של סחרחורת, לכן אני מציעה שתפנה להערכה של רופא אף-אוזן-גרון, רצוי כזה שמתמחה בסחרחורת. אם אצלו הבדיקה תקינה, גכולל בדיקות ספציפיות גופניות לסחרחורת, כדאי שתחזור להערכה חוזרת אצל הנוירולוג. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים