בקשר לכדור חדש ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/09/2019 | 16:57 | מאת: שירלי

שלום ואחהץ טובים. הנני סובלת מאפילפסיה. לאחרונה לאחר שחזרו כל מיני תופעות ובעיות הוחלט להחליף כדור חדש לפני בערך חודשיים. לפני כמה ימים עשיתי בדיקת דם בכלל לצורך מצב האנמיה שהיה והשתפר והבראתי ממנו , אולם בבדיקות הנ"ל פתאום הגיעו תוצאות של רמה גבוהה של אאוזינופילים האם זה יכול להיות בעקבות הכדור ואם כן מה לעשות האם זה אמור להשתפר עם הזמן או שזו בעיה שמצריכה פניה לנורולוג או לרופא המשפחה שיכול להיות שאם רק בהתחלת הלקיחה זה ככה זה אומר שיש בעיה . תודה והמשך ערב נעים

שירה / שירי / שירלי יקרה, אנסה להסביר זאת שוב: אם יש חשד לתופעות לוואי של תרופה חדשה או ישנה, את צריכה לפנות לרופא המשפחה שלך או לנוירולוג שהמליץ על התרופה. אין טעם לפנות לפורום בשאלות חוזרות לגבי איזון תרופתי ותופעות לוואי. אי אפשר לטפל בך ובשינויים התרופתיים לאפילפסיה במסגרת הפורום. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים