כתם קפה בחלב תינוק בן שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

29/07/2019 | 12:46 | מאת: שרון

היי יש לי תינוק בן שלושה חודשים. לפני חודש שמתי לב שיש לו 2 כתמי לידה שלא נולד איתם. הכתם במרפק התחיל קטן והוא גודל. יש סיבה לדאגה? מלחיץ אותי לשבת עם סטופר לראות אם יש 5 כתמים בעתיד . אפשר כבר עכשיו לבדוק או שאני לחוצה סתם? תודה

שרון שלום, שני כתמי קפה בחלב בתינוק בריא לחלוטין הם לא מספיק "בשר" להתחיל בירור. רק אם הכתמים יתרבו, או שיהיו תופעות חריגות נוספות, אז יש מקום לשקול בירור. לעיתים צריך לנשום עמוק ולהמתין... בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים