גלגול עיניים ומצמוצים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

21/04/2019 | 10:46 | מאת: אמא לילד בן 8

לפני כחודש אצל בני בן ה-8 הופיעו תופעות של גלגול עיניים ומצמוצים. זה נראה שמשהו מפריע לו והוא מנסה להתגבר על ההפרעה כי התנועות ותדירות הופעתן משתנות. הילד מדווח על לחץ בעיניים ואף נוגע בהם ועל קושי בריכוז. הבדיקה הנוירולוגית ובדיקת ראיה יצאו תקינות. האם מדובר בטיקים? האם הומאופתיה תוכל לסייע בהפחתתם? איפה ניתן לעישות אבחון לטיקים? האם יש צורך בבדיקות אבחון כמו MRI ו-EEG כדי לשלול דברים אחרים?

קודם כל - תמיד מומלץ לפתוח ב"שלום", "בוקר טוב" או "חג שמח". לגבי שאלותיך - אני ממליצה לפנות להערכה אצל נוירולוג ילדים. "תודה" בבקשה, שלום וחג שמח!

21/04/2019 | 13:47 | מאת: אמא לילד בן 8

תודה רבה על תשובתך המהירה וחג שמח

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים