בקשרנלתרופה של אפילפסיה.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/04/2019 | 16:57 | מאת: שירן

קודם כל תודה על תשובתך הקודמת. דבר שני לא חל שום שינוי או תרופה חדשה . יכול להיות לאחר גם שפתאום המינון ו או התרופה לא מתאימים במיוחד שכל הזמן זה במגמת ירידה שגם ככה הנירולוג אמר לי רק שירד טיפה ולא במצב של עוד ירידות שזה גבולי וגם עוד כל מיני תחושות שהיו אופייניות לפני שהתחלתי לקחת את התרופה ? תודה רבה

שירן שלום, לא בדיוק הבנתי את שאלתך, מאחר והיא כתובה כמשפט אחד ארוך וללא סימני פיסוק. בכל מקרה, הכרחי שתתייעצי עם הנוירולוג שלך, שמכיר אותך ואת המהלך של מחלתך. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים