התייעצות נוספת בקשר לתשובת ה- EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/04/2019 | 10:03 | מאת: שירה

תודה על תשובתך הקודמת. ושאלה אחרונה קודם כל יש לי תור לנירולוג אבל דבר שני חוץ ממה ששאלתי קודם יש לי כאבי ראש חזקים , זבובים עפים הנראה יותר כהבזקי אור כי בצבע להן/שקוף , לאחרונה גם קפיצות בעיניים וחולשה בגוף לא יכולה לעמוד ולחכת יותר משעה ודבר אחרון למרות שלא עשיתי שינוי התרופה בדם כל הזמן יורדת ויורדת ללא סיבה שלא לקחתי תרופה , לוקחת אותה תרופה שנים ופתאום כל המינון כל פעם שעושה יורדת. האם הסיכוי לזה שלא בסדר וצריך אולי לעשות שינוי בתרופה , בנוסף לתשובת ה- eeg שכתבתי מה היה רשום בו , תודה.

שירה שלום, נשמע לי שהסיפור מורכב מכדי לענות במסגרת הפורום. את צריכה לפנות לנוירולוג, ובנוסף גם לרופא עיניים ולרופא המשפחה. יתכן שצריך לשלוח אותך לבדיקות דם לראות שאין לך אנמיה, חסר ברזל או ויטמינים, או בעיה בספיגה במערכת העיכול. בברכה

07/04/2019 | 20:57 | מאת: שירה

זהו שאני אחרי בדיקות הדם הכל כבר יציב רק הבעיות שכנראה הכל קשור לאפילפסיה. כי ראייה אין לי בעיה וזה לא קורה בקריאה . בכל מקרה תודה אמתין חשבתי שאולימידועמלך מקרים דומים.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים