גידול במוח למרות בדירה ניורולוגית תקינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

25/03/2019 | 10:30 | מאת: טלי

שלום, מה הסיכוי לגידול במוח באם בדיקה ניורולוגית תקינה ואין סממן נוסף מלבד כאבי ראש? תודה טלי

טלי שלום, אם בדיקה נוירולוגית ובדיקת רופא עיניים תקינות אז הסיכוי לגידול מוחי קטן, אך קיים. יש לברר אם יש "דגלים אדומים" חוץ מכאב הראש: מאפיינים מדאיגים לכאב הראש עצמו, וכן אם קיימים סימפטומים נוספים (כגון הקאות, הפרעות בליעה, דיבור, סוגרים, ראייה ושמיעה, צרידות, עצירות נשימה, טינטון, סחרחורות, ועוד ועוד). בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים