טיקים אצל ילד בן 12 וחצי עם הפרעת קשב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

15/02/2019 | 21:52 | מאת: סיגל

שלום, בני בן 12 וחצי מכיתה ג' עם כדורים להפרעת קשב, לפני כחודשיים ימים החלו אצלו טיקים בעיניים , מרים את העיניים כלפי מעלה בתדירות גבוהה מאוד מאוד, כל שניה למשך חצי דקה הפוגה קלה ושוב חצי דקה שבה מעלה את העניים ומוריד מעלה ומוריד, כיום לוקח ויואנס , הפסקנו כדור קודם אטנט על מנת לראות אם יש השפעה וירדה בטיקים, לא נעשתה שום הפוגה בטיקים ולא ירידה בטיקים והבנו שהכדור לא משפיע על הטיקים, לכן התחלנו ויואנס גם בכדור הויואנס אין השפעה לטובה או לרעה, התדירות ממשיכה להיות גבוהה. אשמח לחוות דעתך תודה

סיגל שלום, חסרים לי יותר מדי פרטים בסיפור מכדי שאחווה דעה. זה יהיה רשלני מצדי להגיב רק על סמך מידע מועט. אני מציעה שתתייעצו עם נוירולוג הילדים שלכם. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים