השפעה של ויואנס 30 מ"ג המשך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

05/02/2019 | 10:33 | מאת: luba

המון תודה איילת! אבל רק כדי לחדד לעצמי ... 1.האם גובה המינון של ויואנס תלוי במשקל הילד? 2. הילדה עדיין לא אוכלת עד שיש בערב בערך, מה זה אומר בכול זאת על השפעת הכדור? האם הוא יכול להשפיע באופן חלקי למשל רק על תאבון? 3. קראתי באלון שאפשר לפתח תלות לכדור. אז אולי כדי לעבור לתרופה אחרת?

לובה שלום, אני מציעה שתדברי עם הרופא שמטפל בבתך לגבי כל השאלות והלבטים שלך. לא מטפלים בהפרעת קשב במסגרת פורום, זה לא טיפול טוב ועלול להיות אפילו רשלני. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים