כאב ראש לבת 13 ????????????????

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

14/10/2018 | 21:14 | מאת: ארז

שלום . אבקש את עזרתך בתי בת 13 סובלת כבר 10 ימים מכאב ראש בעיקר מצחי וטיפה לאחור לקחתי אותה לרופאת משפחה ובדקה אותה ולא הבחנה כלום נשלחנו לצילום לסינוס יצא תקין שום כדור לא עוזר לה . עלי לציין שבתי מטופלת אצל פסיכולוג ששלך אותנו לפסיכאטר ונתן לה פריזמה עקב דיכאון אבל לא קשה לדברו עוד לא התחלנו לקחת את הטיפול כי אנחנו קצת חוששים מתרופות כאלה לילדה . שאלתי מה צריך לעשות לדעתך מבחינת הכאב ראש ועם יש קשר לזה שהיא בדכאון לדעתך . בנוסף הינו גם בבדיקת רופא עיניים והכול תקין

ארז שלום, אינני מכירה את הילדה, וחסר הרבה מאד מידע על הרקע הרפואי והמשפחתי, פרטים על כאבי הראש, וכמובן- הבדיקה הנוירולוגית. מה שצריך לעשות הוא, לחזור לרופאת הילדים והיא תדריך אתכם מה לעשת. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים