קפיצה בלתי רצונית תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/01/2018 | 13:40 | מאת: נעמה

לביתי בת החצי שנה עלה חום ל 39.5 והרופא אבחן דלקת אוזניים ורשם לה אנטיביוטיקה. במקביל התחלתי להבחין בקפיצות בלתי רצוניות מעין ״טיקים״ אשר קורים מספר פעמים במהלך היום, אפילו שמתי לב שקרה גם מתוך שינה. אין לביתי שום בעיית התפתחות והיא מתנהלת כרגיל. האם זה יכול להיות קשור לעליית החום או הדלקת? מה זה עשוי להיות?

מקובל להתחיל ב"שלום". קפיצות בעין בזמן חום עלולות להיות פרכוס-חום או התחלה של אפילפסיה. תצלמו את האירועים ותפנו מחר שוב לרופא שלכם. בבקשה

28/01/2018 | 16:49 | מאת: נעמה

תודה וסליחה

אם זו תופעה אקוטית של הימים האחרונים, וממשיכה, אפילו תפנו לחדר מיון. והכי חשוב- לצלם סירטונים עם הקפיצות. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים