הארכת זמני הרפיה בחומר הלבן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

01/01/2018 | 13:59 | מאת: שירה

ברוך השם שלום רב, בני בן 13 עם התפתחות תקינה לחלוטין למעט כאבי ראש שמופיעים בתדירות די גבוהה (אחת לשבוע בממוצע). לפני כמה חודשים התעורר פעמיים עם תחושת ורטיגו חזקה, בבדיקות בבית חולים כולל EEG לא נתגלה שום ממצא והם שחררו אותו תוך המלצה על בדיקת MRI. הבדיקות הן ללא ממצא חריג מלבד הארכת זמני הרפיה בחומר הלבן התת-קורטיקאלי פריאטלי גבוה מימין בקוטר כ-2.5 מ"מ. בינתיים הוא מתלונן מדי פעם על סחרחורות. מה עושים הלאה?

שירה שלום, אינני יודעת מה משמעות הממצא ב-MRI, ומה טיבם של כאבי הראש. אתם צריכים לחזור עם התשובה לנוירולוג שמכיר אתכם ושהפנה אתכם ל-MRI. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים