בדיקת חומצות אמינו בדם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

20/11/2017 | 00:44 | מאת: שיר

שלום לך, בתי בצעה בדיקת חומצות אמינו בדם ולמרות שהיא אוכלת הרבה חלבונים (ביצים, בשר, טונה) תוצאות רבות היו בטווח התחתון של הנורמה, ואף הייתה חריגה ב: aspartic acid תוצאה 3 נורמה 10-90 taurine תוצאה 64 נורמה 75-225. האם יש לכך משמעות ? תודה רבה

שלום, בת כמה בתך? למה היה צורך לבדוק חומצות אמינו בדם, מה ההסתמנות הקלינית? טאורין ואספרטט נמוכים יכולים להיות קשורים לחוסרים תזונתיים, הפרעות נפשיות (כגון דיכאון) ועוד. יתכן והתוצאות הן בגדר טעות של המעבדה. חשוב שתראו את תוצאות הבדיקה לרופא שביקש לשלוח אותה. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים