שאלה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

06/07/2010 | 15:23 | מאת: רוני

היי אני בת 22 אני ממש בדיכאון מפני שלפני כמה ימים הודיעו לי שלא התקבלתי לעבודה שמאוד רציתי אני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם האכזבה הזו מפני שהייתי בטוחה שאני התקבל ואז אוכל להוכיח לעצמי ולאחרים שגם אני שווה משהו גם אני יכולה להגיע להשגים משמעותיים אך זה לא קרה אני פשוט לא יודעת איך להתגבר על זה אשמח לקבל תשובה .

אכן ציפיה להתקבל לעבודה אשר מהווה אתגר ומחזקת את הדימוי היא אכזבה, יש שיטות שיעזרו לך להקל על המצוקה אך לא להעלים אותה, כגון שיטות של הרפיה דמיון מודרך, EMDR ועוד.. אך זכרי שאם הצלחת למצוא משהו מתאים תמצאי שוב ואולי אז כן תתקבלי, עבודות רבות יכולות להיות מאתגרות

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה