חוסר אנרגיה דכדוך במיוחד בערב

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/05/2018 | 20:15 | מאת: נילי

יש לי תחושה של חוסר אנרגיה ודכדוך בשעות הערב חוסר חשק לעשות כלום. אני די בודדה חברתית אני חסרת תעסוקה אין לי הרבה תעסוקה אני הולכת לעבודה אבל בערב אני מרגישה מין בדידות רגשית מאוד קשה אין לי חשק לעשות שום דבר לא לראות טלוויזיה לא לדבר עם אף אחד אני מקווה שזה הפורום הנכון כי זה פורום משבר ותעסוקה אבל אני ממש מרגישה חולשה חוסר אנרגיה לכלום. אני הייתי בטיפול פיסכולוגי ופסיכיאטרי אבל עברתי שם טראומות ואני לא רוצה לחזור לטיפולים האלה. הבדידות הורגת אותי החוסר חשק לתעסוקה חוץ מאשר אני הולכת לעבודה הורגת אותי אין לי עם מי להתייעץ לכן אני פונה אליכם אני כן לוקחת תרופות מהרופא משפחה וגם עושים לי שינוי תרופתי אני יודעת שיכול להיות שאצלכם זה לא פורום פסיכולוגיה או משהו כזה אבל אין לי לאן לפנות חוץ מהמשפחה ויש לי משפחה תומכת אני מרגישה שאין לי כלום. אני ממש רוצה לחזור לשמחה לאנרגיה זה קורה לי במיוחד שמתחיל אחר הצהריים או בערב מרוב דכדוך אני הולכת לישון מוקדם ואני לא רוצה את זה אתם ממש תעשו מצווה עם תוכלו לתת לי עצה למרות שזה רק פורום ואתם לא מכירים אותי איך לחזור למצב רוח טוב מיידית או לאנרגיה טובה שארגיש הקלה בהרגשה אני מרגישה משבר ואני רוצה לצאת מזה אני ממש מודה לכם עם תוכלו לייעץ לי אפילו העצה הכי קטנה תודה מכל הלב מאחלת לכם שבת מקסימה תודה

דכדוך הוא עניין שמתגבר כאשר הבדידות מתגברת. הצעתי, שתארגני פעילות יומית של 2-3 שעות, לשעות שלאחר העבודה, והסדירי פעילות כזו לפחות 5 מתוך שבעת ימי השבוע. קורס כלשהו, הכשרה תעסוקתית נוספת, פורום אינטרנטי קבוצתי פעיל, ביקורים שבועיים בגלריות או פורומים פוליטיים. חלק מהפעילות יכולה להיות עבודה או פעילות התנדבותית בצוות. לא משהו פרטני, כמו למשל - מוקדנית. אלא פעילות עם אנשים: מלצרות, התנדבות בבית אבות או מתנ"ס, וכו'. לכי לפעילויות הללו באדיקות, וכמובן - בעיקר אם אין לך חשק או מצב רוח נאות. קחי את סדר היום הזה לא כבילוי, אלא כתרופה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

26/05/2018 | 10:24 | מאת: נילי

אני מודה לך מקרב לב שיפרת לי את ההרגשה כל הכבוד אני ממש מעריכה את זה מאחלת לך שבת נפלאה ושבוע מקסים ושוב ממש תודה על תמיכתך ועזרתך

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה