גרעינים שחורים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

12/05/2014 | 16:02 | מאת: אבנר

יש מצב שאכילת שומנים (נוהג לפצח גרעינים שחורים)הנאכלים לפני אימון כוח גורמים למפרקים לנוע טוב יותר? יש לי תחושה כאילו הסיכה של המפרקים טובה יותר ולכן התנועה חלקה יותר עם אפשרות להרים משקל גבוה....

גרעינים שחורים, כשאינם עוברים תהליכי קלייה מכילים שפע של ויטמינים ומינרלים כמו: אבץ, מגנזיום, חומצה פולית, סלניום, ברזל , סידן, ויטמין E, וויטמינים מקבוצת B, חומצות שומן רב בלתי רווית, סיבים תזונתיים ואחוזי חלבון גבוהים. מכאן שמשמשים מקור טוב למינרלים חיוניים לכיווץ וגמישות השרירים ומקור לאנרגייה זמינה.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ