מחשבות סופר טורדניות שאי אפשר להתפטר מהם!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/06/2012 | 18:43 | מאת: דניאל

שלום אני בן 42 יש לי בעיה גדולה בנפש הבעיה זה ללבוש בגדי נשים בהתחלה זה היה בבית או בבית מלון וזה התפתח לגרוע ביותר אני עושה את זה כבר 20 שנה אני יוצא לתל אביב לנמל שישי בצהיריים מלובש עם בגדי נשים מצחיקים איפור גס כמו של הדרגקווין ואז ההצגה מתחילה לפני הכל שתיתי חצי בקבוק וודקה כי אני מתבייש בעצמי ואולך כמו קוקסינל כל הבגדים שאני לובש שקופים לחלותין רואים הכל לובש חזייה ורודב ותחתונים של נשים משהו שמוצאים בחנויות סקס כולם מסתכלים צוחקים אליי יש כאלא נחמדים מצלמים אותי אולך במשך כמה שעות עושה את הסיבוב הגדול אף אחד לא יכול לפספס אותי אני גם גבוע 1.97 גם כול הכסף שלי מתבזבז בבגדים איפור אכשיו קניתי נעלי עקב שעלו לי 800 שח בקיצור אני גם נהנה מזה וגם סובל מאוד כי אני מתנתק מי כולם משפחה חברים זה אוכל לי את רוב החיים מחשבות לא עוזבות אותי שניה לקחתי כדורים חזקים מאוד מה שנותנים לחולים רוח זה לא כל כך עזר הייתי בטיפול פסיכיאטרי 12 שנה לא עוזר אני חי עם זה יום יום השתנתי לגמרי אני מקבל את עצמי יותר היום ממה שהייתי פעם אבל אפילו ניסתי לשים סוף לחיים שלי שנה שעברה כנרא לא הייתי מוכן אבל יום אחד אני אחזור על זה ואני לא הפספס תצמי תעזרו לי להמשיך לחיות תחיים נומלים פגישות עם אנשים לדבר אולי זה יעזור פשות לא מתחבר עם הקהילת של הומואים בבקשה אני מתחנן אלייך דוקטור אני פשות אלכתי לעיבוד תודה דניאל......

היי דניאל, לבישת בגדי נשים (cross dressing) כשלעצמה, אינה נחשבת להפרעה נפשית. זאת מאחר, שאנשים שעוסקים בכך הם פעמים רבות נורמטיביים בכל מובן אחר, נהנים מהלבישה והדבר אינו מסב להם סבל. כפי שהבנתי מהודעתך, מה שמסב לך סבל היא ההתנתקות שלך מחיי חברה, וייתכן שגם קיימת התמכרות, אם לדעתך אתה עוסק בעניין הלבוש באופן מוגזם, והיית רוצה להפחית את העיסוק, ו/או התמכרות לקניות (ספציפית של בגדי נשים). לא הבנתי מה התוכן של המחשבות הטורדניות וסביב איזה נושא הן סובבות. גם לא ברור לי איזה טיפול קיבלת ומה הוא נועד להשיג. בכל מקרה, ניתן בהחלט לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי, שיכול לתת לך מענה לבעיות שהבנתי ממך שאתה סובל מהן. כלומר, הוא יכול לתת לך כלים לשפר את ביטחונך והערכתך העצמית, את חיי החברה שלך, ואם קיימות מחשבות טורדניות- לטפל גם בהן. כמובן שקיים גם טיפול בהתמכרות (אפשרית) לקניות או ללבישה מוגזמת של בגדי נשים, כך שתלמד לשלוט בהוצאותיך ולא תבזבז סכומי כסף גדולים מדי על ביגוד, וכן למתן את העיסוק בביגוד לרמה הרצויה לך. בנוסף, לדעתי קבוצת תמיכה יכולה להועיל לך מאוד. הקבוצה יכולה לעסוק בנושאים שונים, לבחירתך: נטיות מיניות, חרדה חברתית, התמכרויות, הפרעות אובססיביות (אם אכן קיימות). בהצלחה!

22/06/2012 | 02:45 | מאת: דניאל

נכון את צודקת מליון אחוז אני מאוד נהנה להתלבש ככה ויחד עם זה בא החשק מיני חושב כל הזמן על גברים אפכתי להומו רציני ומה את אומרת שאני אוהב שצוחקים עליי אוהב גם לדבר בלשון נקבה להראות לאנשים שאני סופר הומו קוקסינל כזה יותר ויותר מחמיר עוד דוגמה נגיד בבית מהחלון אוהב להראות לשכנים אך שאני לבוש סקסי עם לבני נשים אז כולם בשכונה מתחילים להכיר אותי וזה לא מפריעה לי אוהב להרגיש אפס צחוקים השפלה הוצאתי עוד פעם כסף על הסרת שעיר בלייזר כל הגוף עלה לי עשר אלף שקל אין סוף לשיגעון אמרת לי על פגישות עם אנשים שזה יכול לעזור לי בבקשה אני מאוד מעוניין לקבל את הטלפון ליצור איתם קשר

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית