נוירופידבק טיפול מגנטי משהו

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/11/2016 | 18:35 | מאת: אילן מרציאנן

שלום האם טיפול נוירופידבק באמת יכול להעלים מחשבות אובססיביות ocd ?

היי אילן, לצערי, אין שום טיפול שיכול להעלים מחשבות טורדניות. אי אפשר לשלוף מטה קסמים ולהוציא מחשבה מן הראש. מה שכן, כשלומדים לחיות עם המחשבות בשלום ולא להפעיל התנגדות כה עזה להן, הן דועכות עם הזמן. בברכה, שרון לויט, MSc פסיכותרפיסטית קוגניטיבית- התנהגותית קליניקה: טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים אביגיל 8, חיפה www.cbthaifa.com

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית