שאלה בקשר לטיקים ככה קראתי שלמי שיש או סידי יש טיקים או טורט

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/12/2020 | 19:42 | מאת: גלוריה

היי קראתי באינטרנט שמי שסובל מאוסידי יש לו טיקים אבל לי אין טיקים ובגלל שקראתי שחייב אני עושה בעצמי טיקים ומפחדת שיש לי טיקים ואני מרגישה כמו כאב כזה במוח ואני מפחדת שיהיה לי טיקים יכול להיגרם מצב כזה? והאם או סי די חייב שיהיה טיקים?

היי גלוריה, התשובה היא פשוט לא לקרוא באינטרנט. את מגלה שם הרבה מידע לא רלוונטי ונלחצת ממנו סתם. עדיף להתנהג כאילו לא קראת את זה, להמשיך כרגיל ולא לחזור לקרוא עוד. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית