מחפשת לימודים לעצמי על מחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/12/2020 | 14:24 | מאת: יעל

היי שרון אני מחפשת ללמוד לעצמי כי אני לא בטיפול בעזרת ספרים או סרטונים באינטרנט על איך לעזור לעצמי שיש לי מחשבה טורדנית שלילית אני מאוד אשמח עם תוכלי לכוון אותי תודה רבה

היי יעל, ספרי ומקורות עזרה עצמית הם כמובן לא תחליף מספק לטיפול, אבל אם את רוצה לקרוא חומר בעברית על הנושא, ממליצה על הספר "להתגבר על מחשבות טורדניות" של קלארק ופורדון, וכן על הספר "להפחיד את הפחד" של עישר ומירון-ליכטר. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית