אוסידי קשה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/12/2020 | 23:46 | מאת: גלית

שרון היקרה שלום, יש לי אוסידי קשה, וניסיתי לאחרונה תרופות שלא התאימו ולא היה ניתן לעלות במינון לכן כרגע עד שיגיע התור לרופא, לוקחת רק כדור הרגעה בהתאם להמלצת הרופא כמובן. בעבר עשיתי גם סיביטי, למדתי ויודעת טוב את הכלים, ואפילו על זה יש ספקות. אני משתדלת ליישם את הכלים, אבל מרגישה שמשהו חסר. אולי האמונה ביכולת שלי, תמיכה וכו. יש גם דיכאון והוא מקשה. תודה

היי גלית, אם למדת כלים טובים בטיפול CBT, את יכולה כמובן להיעזר בהם. כשמתמידים בטיפול אפשר לצמצם את ההפרעה במידה רבה מאוד, ואפילו להכחיד אותה (אם המטרה שלך היא להגיע לשם). לא ברור לי מה בדיוק למדת בטיפול, ובאיזה שלב הוא נפסק, ומה המצב באופן כללי, לכן קשה לי להתייחס באופן ספציפי לשאלה (מה גם שלא ברור לי מהי). בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית