מה לעשות אם יש לך חרדות לגבי אנשים מסויימים?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/11/2020 | 08:00 | מאת: אנונימית

יש לי המון מחשבות טורדניות לגבי אנשים קרובים בחיים שלי שמעוררות בי המון המון חרדה ברמה אני גם לא מצליחה לישון, וכשאני איתם אני ממש מתוחה אבל אני לא יכולה לנתק איתם קשר רק בגלל המחשבות שלי אבל פשוט לא יכולה להיות ליידם, זה עושה לי רע

שלום לך, השאלה שלך מאוד כללית, יש צורך ביותר פרטים לגבי המחשבות. לא כל מה שאנשים מגדירים כ"מחשבה טורדנית" הוא באמת כזה. האם מדובר בפחד שיקרה להם משהו? מטענים כלפיהם? מחשבות על כך שהם עשו לך רע? בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית