פחדים קשים להתעלף שאני עם הילדים לבד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/11/2020 | 20:14 | מאת: מורי

היי שבוע טוב , מה שלומך? זה פשוט לא אמיתי כל הזמן פחד להתעלף עם הפחד עושה הכל רגיל רואה שיש רק התקפי חרדה קשים ולא קורה כלום ובכל זאת שאני אמורה לצאת עם הילדים מהבית הכל חוזר לקדמותו כל הפחד למרות שבפעם הקודמת לא קרה כלום חוץ מהתקפי חרדה ולחץ לחזור לבית עכשיו הפחד התרחב גם להיות איתם בבית לבד שבעלי עובד שאני לא התעלף. בנוסף פחד להשתגע בגיל 34 כי בשבוע הבא יש לי יום הולדת פחד לעשות לילד חאלקה שמהלחץ אני לא אשתגע. זה משגע אותי שלמרות דאני רואה שלא קורה כלום במקופ שהפחד ילך וירד הוא רק מחמיר אפילו להתאמן אני מפחדת מאותו רגע שהרופא אמר שהמינון של הכדורים יכול לעשות בעיות בקצב הלב כל הזמן חושבת שיש לי בעיות בלב והניתוקים בעלל . איך חיים ככה איך

היי מורי, הדרך היחידה להתמודד עם המחשבות היא להתנהג רגיל, לא להימנע מדברים (הימנעויות הן מאוד הרסניות), לא להתייחס למחשבות שלך כלל וכמובן לא לשתף בהן אף אחד. שבוע טוב ומזל טוב ליום ההולדת, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית