מיואשת ממש........... איך מתמודדים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/11/2020 | 18:35 | מאת: מיואשת

היי וערב טוב איך מתמודדים עם המוח? איך משתיקים מחשבות טורדניות וחסרות כל היגיון? #מיואשת#

ערב טוב, השאלה שלך מאוד כללית, אז באופן כללי אני יכולה לומר שאין שום דרך להשתיק מחשבות או לסלק אותן מהראש. הדרך הנכונה היא ללמוד לחיות איתן ולקבל אותן, שכן הן מציקות אך ורק כשמתנגדים להן. ה"התמודדות עם המוח" היא בעצם קבלה ש"זה מה שהוא יודע לעשות", כלומר להבין את תהליכי החשיבה שקורים ולא להתנגד להם. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית