טיפול ללא תרופות בחרדות ומחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/10/2020 | 17:57 | מאת: יעל

אני סובלת מחרדה ומחשבה טורדנית. איזה טיפול ללא תרופות יכולות לעזור?

היי יעל, הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי בגישה קוגניטיבית התנהגותית, שנקרא גם טיפול CBT. יש המון חומר ברשת שאת יכולה לקרוא עליו. טיפול תרופתי הוא מבחינתי טיפול משני עבור בעיות מסוג זה, ולא טיפול ראשוני. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית