קושי בקבלה/בהכלה של מישהו

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

07/09/2020 | 16:29 | מאת: הי

שלום אני אב לילדה בת 17 ושמתי לב לאחרונה שקשה לי לקבל את פניה היא בגיל התבגרות והפנים קצת משתנות וקשה לי עם זה מה עושים והאם זה מעיד על משהו בראש שלי

שלום לך, לדעתי כדאי לפנות להערכה פסיכולוגית מעמיקה יותר. אני לא יכולה להעריך מה הבעיה שלך בדיוק מתוך תיאור קצר זה, וממה זה נובע. קשה לי גם להבין למה לדעתך זה קשור להפרעה אובססיבית. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית