דמות עם סכין דמות עם רובה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/06/2020 | 09:33 | מאת: מורי

שרון בוקר טוב ושבוע מבורךך... מה שלומך אני כבר חסרת כוחות לגמרי שבורה אין רגע דל ללא התקפי חרדה ללא מחשבה ממס הזייה שיש מאחורי דמות עם סכין דמות עם רובה יורהה בי דוקרתאותי משהו מטורף לא יודעת כבר מה לעשות

היי מורי, מה שאת יכולה לעשות הוא כמובן לטפל בעצמך. ברור לי שאת לא במקום הזה, ולכן אני יכולה רק לומר לך שתפסיקי לשתף בתוכן המחשבות שלך, זהו טקס מזיק במיוחד. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית