בהלה קשה מאוד מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/06/2020 | 00:09 | מאת: מורי

שבוע טוב, נבהלתי לפני כמה שעות ממשהו. מאותו רגע לא מתפקדת מרגישה שמהבהלה התפרצה לי סכיזופרניה. מרגידה כאילו מישהו בא מאחורה חונק אותי ועוד. כולי פחדים קשים

21/06/2020 | 17:08 | מאת: מורי

משהו הזוי מאתמול אני רק חושבת ממש תמונה בראש ששימש ו מאחורי עם סכין ,רובה ,חונק אותי משהו חזק ביותר כל שנייה כל היום ממש מרגישה את זה בגוף

היי מורי, אני מבקשת ממך שוב להפסיק לעשות את הטקסים שלך בפורום (וכבר הסברתי לך את מהות הטקס ומשמעותו), הפורום אינו במה לכך. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית