פחד ממחלות נפש........

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/06/2020 | 15:41 | מאת: שאםה

היישרון אני חייבת לשאול אותך משהו שגורם לי לחרדה. הלכתי למרכז בריאות הנפש באליעזר יפה כ ס .ורציתי מישהו לשוחח איתו פסיכולוג קליני כי אני מאוד רוצה להיכנס להריון. ורוצה לעשות את זה בליווי ומעקב .הביאו לי עובדת סוציאלית אבל היא לא קלינית ואמרו לי שאין דבר כזה עובדת סוציאלית קלינית שכמובן זה לא נכון.כי אני יודעת שיש. בדרך גם הפגישו אותי עם פסיכיאטרית. ולרגע חשבתי שאולי היא לא פסיכיאטרית בגלל שהם אומרים שאין דבר כזה עובדת סוציאלית קלינית. והתחלתי לחפש מידע על הפסיכיאטרית באינטרנט כדי לוודא שהיא פסיכיאטרית. לא מצאתי כלום. בסוף אמרתי לעצמי היא פסיכיאטרית. אין מצב שלא. זה סתם הפחדים שלי. ואז עלתה לי המחשבה שאולי זה פרנויה, מחשבה פרנואידית. זה סתם פחד שלי נכון? זה האוסידי?יש לי פחד תמידי מסכיזופרניה, פרנויה

שלום לך, אין טעם לייחס שום חשיבות לשום מחשבה שעוברת לך בראש. אם את מחפשת אישור לכך שאינך סובלת מסכיזופרניה, כדאי שתפסיקי לעשות זאת, מאחר שהאישורים הללו רק גורמים נזק (גורמים למחשבות להתגבר ביתר שאת). בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית