או.סי.די ודיכאון 13 שנה שרק מחמיר למרות שנעשה הכל

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/05/2020 | 01:06 | מאת: רונאל

מה עושים כשכלו כל הקיימים ונעשה הכל והמצב רק מחמיר? אנא פתחי את הקובץ, הבקשה היא פשוט הצלה!

היי רונאל, פתחתי את הקובץ ואישרתי אותו, אינני יודעת מדוע הוא לא מופיע כאן בפורום. אפשר גם לכתוב את השאלה כהודעה, לטובת כל גולשי הפורום. בעיקרון, הבחור צריך להסכים לקבל עזרה, ו/או על הוריו להציב לו גבולות ולא לאפשר לו להמשיך לגור בביתם כשאינו עובד, מתפקד או מגיש בקשה לנכות. הגשת הבקשה יכלה לאפשר לו גם תהליך שיקומי דרך משרד הבריאות, מה שעשוי לעזור לו מאוד להשיג לפחות את רוב המטרות שלו. בנוסף, אפשר לפנות למחלקה של טיפול יום (ידוע גם כאשפוז יום), מסגרת טיפולית לאנשים עם קשיים נפשיים שמתקשים לתפקד. לאחר מספר חודשים במסגרת, האנשים מופנים להמשך תהליך טיפולי ושיקומי בקהילה, כשהם במצב נפשי ותפקודי טוב יותר. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794957

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית