מתמודד עם או סי די המון, אבל לאחרונה זה יותר מידי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/05/2020 | 21:05 | מאת: יוסי

קודם כל לפני הכל אני רק חייב להגיד לך שזה כל כך מדהים מה שאת עושה, וגורמת להרגיש לאנשים טוב שאת עונה להם על השאלות, הלוואי שהיית יודעת כמה אני מעריך אותך. אני חי חיים טובים, מאוד פופולרי בסביבה שלי, אהבה ענקית מהסביבה, ואפילו טוב לי, אבל מאז שאני זוכר את עצמי, המחשבות הטורדניות פשוט הורגות את כל השמחה שיש לי, מנצח את זה כל פעם ברמה שאני אומר לעצמי זהו, כלום לא יפיל אותי יותר, ופשוט מאוד תמיד יש משהו שמפיל אותי, והמשהו הזה נשאר לי כל הזמן בראש, לא עוזב אותי לשניה אחת מהיום, וזה בדיוק כמו ללכת עם 60 טון, והכאב שאני יודע מה הפוטנציאל שלי כבן אדם, וכמה אני יכול להצליח, וזה תמיד עוצר אותי, והכאב ענק שאני מרגיש שאני מפספס את עצמי, ואנשים מפספסים אותי, הלילות עפ דמעות לפעמים, פשוט קשה לי, אני מחזק את כל הסביבה שלי, ועושה זאת מהלב, אבל פשוט כואב לי.

היי יוסי, שמחה לשמוע שאתה מעריך את הפורום ואת התשובות שלי. אני מבינה שאתה סובל מאוד מהמחשבות הטורדניות שלך. האם חשבת לפנות לטיפול? כי באמת שאין טעם להמשיך לסבול סתם. יש לזה פתרון, ואפשר ללמוד כלים להתייחס אחרת למחשבות ועל ידי כך לצמצם בהדרגה את ההטרדה שהן יוצרות. זו הפרעה שקשה להתגבר עליה לבד, ולכן יש צורך ברכישת הכלים הללו. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית