פיטורים מהעבודה ואוסידי בנוסף

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

12/04/2020 | 23:36 | מאת: מורי

היי שרון כפי שכבר הספקתי לספר לך היום היה לי שימוע ופיטרו אותי באופן סופי מהעבודה לאחר 7 שנים.לקחתי זאת מאוד קשה ואני מפחדת שבעקבות המשבר תתפרץץ לי סכיזופרניה היום הבוס אמר לי שהסיבה היא שאבתי כמה פעמים אם קולגות בעבודה ושקשה לי לעבוד עם אנשים שלא מתאים לי לעבוד עם אנשים מה שאוריד אותי ממש ממש למטה בנוסף להפרעה שיש לי אני מפחדת שאני לא אמצא עבודה ולא ישתלב וכל מיני כאלה הוא ממש הוריד לי את הביטחון. אני במצב נפשי מאוד רע לא מצליחה להפסיק לבכות ופגועה מאוד.וכרגיל הניתוקים שכל פעם מופיעים שאני צריכה ללצאתת מהבית ומפריעים לי

היי מורי, שוב, אני מצטערת לשמוע על הפיטורין. אני מאמינה שהדברים שאמר לך הבוס הם מוגזמים, שכן לא היית עובדת שבע שנים באותו המקום אם לא היתה לך יכולת לעבוד עם אנשים. אין שום סיבה שלא תשתלבי בחזרה בשוק העבודה כאשר הדבר יהיה אפשרי, בסך הכל החזקת זמן רב במקום אחד וזה יתרון. לתכנים שאת מעלה אני לא יכולה להתייחס, שכן זה יהיה אישור והשיתוף עצמו הוא בבחינת טקס. רצוי שתקבלי עזרה נפשית של ממש בייחוד בימים אלה, שהם יותר מאתגרים מהרגיל, על אחת כמה וכמה עם כל מה שאת עוברת. חג שמח, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

13/04/2020 | 21:03 | מאת: מורי

עזרה נפשית מבחינת שיחות או מבחינה תרופתית?

אני מניחה שאת יודעת שאני מתכוונת לשיחות, שכן ברור לנו מה משמעותו של הטיפול התרופתי עבורך.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית