כבר כמה ימים של קולות והזיות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

24/03/2020 | 11:04 | מאת: מורי

שרון מה שלומך? כבר כמה ימים שאני מרגישה פתאום קופצות לי תמונות לראש של רודפים ממש של אנשים שרודפים אחריי ואז זה עושה לי קוצר נשימה ואני מפחדת לצאת בחוץ כל היום התמונה הזאת קופצת לי לראש ובנוסף גם הקולות אני חוששת שיש לי סכיזופרניה

היי מורי, כפי שכתבתי לך, עדיף שלא תשתפי שוב ושוב בתכנים של המחשבות שלך, גם פה בפורום, מאחר שהשיתוף עצמו הוא טקס ולכן אינני יכולה להתייחס לתוכן. שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית