עבודה היא חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/02/2020 | 06:53 | מאת: אייל

שלום שרון ולכולם !! רציתי לומר שלאחר כחודש וחצי אתמול חזרתי לעבודה בה אני נמצא כ 6 שנים .. לא פשוט ..>> אבל אני מבין עד כמה עבודה היא דבר מאוד חשוב .. מקווה ומייחל שיהיה לי בקלות אמן .. בחודשים האחרונים הרופא מנסה לאזן אותי זה אומר שכל ביקור אצלו הוא משנה לי תרופה . ואני זוכר מה שכתבת לי כאן בעבר שפחות להתעסק בתרופות ואכן כיום נוטל מזה כחודשים ציפרלקס עם הטבה קצת מעטה אך לא מושלמת ועליי לקבל את התרופה וללא חיפושים מיותרים . העאם אני חושב נכון ?? תודה רבה לך שרון כל טוב ויום מבורך לכולנו

היי אייל, שמחה לשמוע שחזרת לעבודה. עבודה היא אכן דבר חשוב, והיא עוזרת לשמירה על סדר יום מאוזן, וכתוצאה מכך על יציבות נפשית. אתה צודק בגישה שלך, כדאי פשוט לקחת את התרופה ולא לחשוב או להתעסק בזה יותר מדי. אין ברבה טעם בכך, ועיסוק היתר יכול רק לקלקל. שבת שלום, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

13/03/2020 | 14:57 | מאת: אייל

שלום !! רציתי לשתף שבימים האחרונים חש עייפות ייתר על המידה ..וסובל מחוסר חשק ....גם בעבודה אני מתקשה אבל לאחר מאמצים רבים כן עושה ומצליח ברוך ה . כמוכ מתקשה לתפקד ולעשות ניקיון בדירה ובכללל . למשל כעת יש לי ערימת כביסה לקפל ואני דוחה זה . שבת שלום לכולם

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית