בהלה ופחד מתפרצות סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

11/11/2019 | 18:23 | מאת: מורי

היי שרון נבהלתי עכשיו נורא ממשהו חשבתי שהעלו את הבית עליי ועל הילדים מבחוץ נכנסתי להתקף חרדה קשה כי הייתי איתם לבד בסוף גיליתי שהילד דחף שם מסמרים וזה תקע את הדלת מאותו רגע כולי רועדת שמפתחתת לי סכיזופרניה חושבת שרודפים אחרי ואחרי הילדים שמהבהלה קורה לי כמו דוד שלי שקיבלת את הסכיזופרניה

11/11/2019 | 18:27 | מאת: מורי

שנעלו..ולא זכרתי שהעלתי וכנראה שכחתי מפתח בחוץ והיה לי התקף קשה צמרמורות קשות בכל הגוף מצאתי עוד מפתח אני מנסה לפתוח לא מצליחה יצאתי מהחלון ביחד עם הילדים אין הדלת תקועה לא מצליחה לפתוח נכנסתי לחרדה קשה מאותו רגע רק קולות מחשבות סכיזופרניה

היי מורי, אין צורך להתרגש ו"לעשות עניין" מכל מחשבה שטותית שעוברת בראש. פשוט תני לה להיות שם ותמשיכי הלאה, ובסוף גם היא תמשיך הלאה. בברכה, בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

11/11/2019 | 18:36 | מאת: מורי

זאת לא מחשבה זה באמת קרה הבהלה

כל מה שבא בעקבות זה, זו מחשבה... אנחנו נבהלים אלפי פעמים בחיינו, בהלה זה רגש טבעי. תשתדלי לא להתייחס לזה.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית