כל יציאה מהבית לאירוע חברתי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/10/2019 | 21:30 | מאת: מורי

היי שרון מה שלומך? כל יציאה מהבית מלווה אותי בפחדים אפילו ללכת עם הילדים למתחם למשחקיה אירועים הכל ישר אני חושבת על הניתוק הזה..אפילו קניות אני כבר לא הולכת לעשות כל הזמן הניתוק הזה מלווה אותי מהבוקר עד הלילה הלכתי לפני שבוע לצים כל דבר אני סוחבת את חמותי בעלי וכו' נכנסתי לסופר היה לי התקפי חרדה קשים אמרתי למה אני אמורה לפחד נכנס לי לראש שכל האנשים עם סכינים רודפים אחריי יש לי חפלה במוצש פתאום עלתה לי מחשבה שאני לא אלך לחפלה אותה מחשבה על האנשים וגם שצוחקים עליי ושאני לא אלך שאני לא ילך לאיבוד בגלל הניתוק בקיצור זה לא אמיתי כבר לא יודעת מה לעשות

היי מורי, את בעצם שואלת שוב ושוב את אותה שאלה, פעמים רבות: "מה לעשות עם המחשבות". אני מאמינה שכבר עניתי לך על כך לא פעם ולא פעמיים, מציעה שתקראי את תשובותיי להודעות הקודמות שלך. אני יכולה להוסיף רק, שלא תימנעי מללכת לאירועים ומלעשות דברים שאת רוצה לעשות, כי זה כמובן מחמיר את המצב ואת המחשבות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית