גמר חתימה טובה ושנה טובה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/10/2019 | 23:11 | מאת: מורי

שלום שרון גמר חתימה טובה לא יודעת כבר מה לעשות עם הפחד התמידי הזה וכל היום המחשבות על הניתוקים אין שנייה שאני לא חושבת על הניתוק על הגב רילאזציה וזה פרלינציה קראתי על ניתוק מהגוף התחלתי להרגיש את זה אני כל היום מילה שנייה שיוצרת לי אני בניתוק זה פשוט לא מרפא וכל היום אני מפחדת מזה אני כבר לא יודעת אם זה פסיכולוגי או אמיתי ולמה זה כזה מפריע לי למרות שאני יודעת שזה לא מסוכן מיואשת כבר מהכל

11/10/2019 | 10:42 | מאת: מורי

מיואשת מיואשת מיואשת מבשלת לשבת פתאום רק שומעת שקוראים לי מלי מלי בסוף שיש שקט לא שומעת בקיצור אף אחד לא קרא לי וכל שנייה אני שומעת מלי באוזן ואז פחד שזה סכיזופרניה ואז הכל מתחיל רודפים אחריי רכב שאני לא מכירה עובר כמה פעמים ליד הבית רודפים ואז קולטות אני יזיי..ועוד כל מיני כאלה נכנסת לפחד רציני נועלת את הבית אין חשק לכלום מנותקת לגמרי לוקחת רבע לוריון לא יודעת מה לעשות אפילו איך אני הולכת לאסוף את הילדים מהגנים מה עושים מה שרון

היי מורי, כפי שאת רואה, התכנים של האובססיה כל הזמן נעים בין מחשבות על הזיות לבין מחשבות על הניתוק. הדברים יתחילו להשתפר רק כשתוותרי על העיסוק בהם, תוותרי על האישורים ועל השיתוף ופשוט תתנהגי כאילו זה לא קיים. המחשבות מקבלות רק את החשיבות שאת נותנת להן, ואם את לא מייחסת להן חשיבות, הן לא מקבלות תשומת לב והמוח מתחיל לקלוט שהן לא באמת חשובות. גמר חתימה טובה ושנה טובה! שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית