אוסידי קשה עקב שימוש בסמים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

16/09/2019 | 18:16 | מאת: raz

אחרי שימוש בסמים התפרץ אצלי אוסידי..הוא תמיד היה קיימים שם אבל ברמות ממש נמוכות. היום הוא איתי על היום,אני כל היום במחשבות ען עצמי מתקשה לתקשר ולחשוב רגיל..אין רגע שזה לא שם ניסיתי תרופות cbt וכלום לא עובג

היי רז, כדי לדעת למה הטיפולים שעברת לא עזרו לך, צריך לדעת ולהבין מה בדיוק קרה שם. אם טיפול מסוים עם מטפל מסוים לא עזר לך, זה לא אומר שטיפול לא יכול לעזור לך. ייתכן שהיה לך קשה לשתף פעולה ולהתמיד בטיפול, שהטיפול לא הלך בכיוון נכון, וכו'. גם לגבי טיפול תרופתי, יש צורך לדעת מה וכמה ניסית בדיוק. אני לא חושבת שיש סיבה להתייאש מטיפולים קונבנציונליים, כי אלה בסופו של דבר הדרכים הכי טובות שיש לנו כדי לעזור. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית