דיכאון חוסר עבודה מה לעשות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

12/09/2019 | 11:36 | מאת: אורית

בשנתיים האחרונות איבדתי עבודה ולימודים ביחד שהשלמתי איתה ופתאום מפטרים אותי איבדתי כאילו מקום בחיים ופרנסה יציבה וכאשר אני קמה בבוקר אני קמה עם חוסר מוטיבציה דיכאון רגשי מחשבות שלא יהיה לי לעולם עבודה למרות שעדי אני ממשיכה לחפש ולא מוצאת גם התנדבות לא מצאתי עד עכשיו זה עייפות רגשית אני מבקשת עזרה לפחות לקום בבוקר עם מחשבות טובות וחיוביות אינני רוצה להשתמש בתרופות תודה מראש אורית

היי אורית, לדעתי את צריכה להיות יצירתית כדי למצוא לעצמך פעילויות שימלאו את הזמן הפנוי, אחד הדברים היעילים ביותר הוא פעילות גופנית. אפשר לעשות מנוי למכון כושר, בריכה או חוג, וללכת אפילו בחלק מהבקרים (מומלץ שרוב העשייה תהיה בבוקר). בנוסף, אפשר למצוא חוגים שמעניינים אותך, קבוצות, להיפגש עם חברים ועוד. כדי למצוא עבודה אפשר ללכת ללשכת התעסוקה, או להיעזר בשיקום מקצועי במידה שאת זכאית לו. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית