חרדה עקב חוסר מסגרת ואין לי מה לעשות אם עצמי בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/09/2019 | 14:05 | מאת: ורד

עברתי טראומה לא קטנה בטיפולים פסיכיאטרים שהייתי בהם אני כרגע רק מטופלת אצל רופאת משפחה בסיכום אם המטפלים הקודמים והמשפחה הרופאת משפחה מורידה לאט לאט כדורים ואני מרגישה חרדה,סטרס,מחשבות טורדניות על אין לי מה לעשות אם עצמי אין לי מסגרת בבוקר אין לי למי לפנות לכן פניתי לפורום אני קמה ללא מטרה אני מחפשת התנדבות ועבודה ועד עכשיו לא מצאתי חוץ ממסגרת פסיכיאטרית מה הפתרון כרגע לעשות באופן עצמי? אגב אני חושבת ללכת לטיפול אצל פסיכלוג טיפול פרטי שלא שייך למסגרת בתי חולים וכאלה

היי ורד, אני לא מכירה את הרקע שלך ולא יודעת ממה את סובלת, אבל יכול להיות שאת זכאית לעזרה של עובדת סוציאלית שתכוון אותך. אם את סובלת מנכות נפשית ומוכרת על ידי ביטוח לאומי, אני מציעה לבדוק אם את זכאית לסל שיקום של משרד הבריאות, שיכול לתת לך מענה לכל הצרכים שלך - מציאת מסגרות מתאימות, תעסוקה וחברה. אם אינך מוכרת לביטוח לאומי, ייתכן שאת יכולה לקבל הכרה. אם אכן זהו המצב, זה עשוי להיות הפתרון הטוב ביותר עבורך. בכל מקרה, פנייה לפסיכותרפיה באופן פרטי יכולה להועיל גם היא. בייחוד אם המטפל עובד בצורה מערכתית (כלומר מקשר אותך גם עם גורמים מחוץ לקליניקה). הוא יוכל לכוון אותך למסגרות הנכונות, ובמקביל לתת לך עזרה נפשית עבור בעיותייך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית