מחשבות שחוזרות על אצמם

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/08/2019 | 03:32 | מאת: שרןן

יש לי מחשבות אובסיסיביות,אבל זה רק במחשבה אני לא צריכה לעשות דברים פיזים כמו לגאת בשולחן פשוט זה מנטרות שחוזרות על אצמם ולא נחות לרגע זה ממש ממש קשה ואני ממש ממש סובלת .

היי שרון, לא פירטת הרבה לגבי המחשבות שאת סובלת מהן. בכל מקרה הייתי ממליצה לפנות לטיפול הנכון כדי להתמודד איתן, להפסיק לעסוק בהן כל הזמן ולפתח גישה נכונה. מומלץ לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), כדי שייתן לך את הכלים הנכונים לעזור לעצמך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית