אינטראקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/07/2019 | 13:15 | מאת: איציק

אני סובל מocd כבר כמה שנים ואני בגיל35 מטופל ב60 מ"ג פריזמה ליום רציתי לדעת מה מידת אינטראקציה בשימוש פריזמה וקאנביס רפואי

היי איציק, מציעה שתפנה את שאלתך לפסיכיאטר. אני אינני רופאה. בנוסף, אם אתה מקבל קנאביס רפואי מרופא אחר שאינו פסיכיאטר, מה שמומלץ לעשות הוא ששני הרופאים שנותנים את התרופות השונות ידברו ביניהם לגבי תגובות בין תרופתיות אפשריות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית