חסרת כוחות מועקות כל היום ומחשבות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

27/06/2019 | 10:12 | מאת: מורי

היי שרון ממה שלומך? אני על סף התמוטטות אני פשוט כבר לא יודעת איך להכין את מה שאני עוברת כל היום לופ של הזיות יושבת במשרד רואה בראש מישהו בא לקראתי נועץ סכין בצוואר שלי בצד ימין ואני מתה,,דמויות עם מלא סכינים מקיפים אותי וצועקים לי אנחנו נהרוג אותך ואז אני מפחדת שאני יתחיל לצעוק שרודפים אחריי חרוצים להרוג אותי..דמות שבאה וחונקת אותי אומרת אני יהרוג אותך אתמול אותו דבר דמות שדוחםת לי סכין בבטן כאילו זה אמיתי אני מרגישה כאב משהו מוחשי הזוי ואז אני מפחדת שאני אלך למרפאה ויגיד תחבשו לי שדקרו אותי שרון כולי מלאת מחשבות רדיפה וקולות מה אני יעשה ? ומחשבות שכולם רוצים להזיק לי ולהרע לי

היי מורי, את יכולה לראות את תשובתי לך למטה, אני לא חושבת שיש הרבה מה להוסיף מעבר לכך. מקווה שתצליחי יום אחד לטפל בעצמך כמו שצריך, להבין שהבעיה העיקרית היא שאת "מכורה" לאישורים ולנסות להיגמל מהם ברצינות הראויה לכך. שבוע טוב, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית