התארגנות בבוקר לוקח זמן

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

19/06/2019 | 10:11 | מאת: אייל

שלום לכולם !! לוקח "" לי המון זמן להתארגן בבוקר . תחושה של צורך ביציאה אך זה ממש בא רק לאחר כ 3 שעות ואז קורה מצב שאני נשאר בדירה בכדי להתפנות . וגם זה פוגע בי שאינ ממש נקי לפני התפילה וזה משו הלכתי .\ אשמח לפתרונות תודה רבה לכולם

היי אייל, אני מציעה שתפנה למדריך השיקומי שלך ו/או לעו"ס ותפרקו לגורמים את כל הפעולות שאתה עושה בבוקר, מה אתה עושה וכמה זמן לוקחת לך כל פעולה, על מנת לבדוק אילו פעולות אפשר לקצר או לוותר עליהן. אם יש פעולות כפייתיות, אז כמובן שהן בעדיפות ראשונה לוויתור. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית