כיצד משנים הרגלים ולסמוך רק עליי ?? תודה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/05/2019 | 21:48 | מאת: אייל

שלום !! אנו בדירה כ 4 שותפים ..> המצב בנינו הוא טוב וסביר . כמובן שעל כל אחד יש מטלות ומחויבים אנו לעשותה . לא אגזים אבל בחודשים האחרונים זה ממש אבל ממש לא קורה . אני ארצה דווקא לדבר על עצמי שייש לי מליון דברים והתמודדויות לסוגיהן.. כך שאיני מצליח להגיע לביצוע התורנות . אציין שגם בחודשים האחרונים אני מאוד מתקשה לצאת בבוקר מהמיטה למרות הפחתת לפונקס במעט .ויוצא רק בסביבות 11 ומזלי הוא שאני עובד בשעות הצהריים. אבל זה לא מרגיע אותי מכיון שאני מפסיד את כל הבוקר ואני טיפוס של אור של בוקר חדש . גם עם המדריך שצריך לפגוש אותי פעמיים בשבוע נפגשים בקושי פעם אחת . אציין שהכל תלוי בי וזה מאוד ברור לי . אך משום מה קשה לי מאוד לבצע אני חוזר מהעבודה עייף ואין לי כוח לכלום . השאלה היא כיצד אני משתף פעולה וכן עושה את המטלות שלי בדירה ובחיים . תודה רבה ולילה טוב

היי אייל, אתה יכול להכין תכנית, מעין לו"ז שבו תכתוב אילו מטלות אתה מעוניין לעשות כל יום, ולנסות לעמוד בלו"ז הזה בעזרת המדריך ובעזרת שותפיך לדירה, שיזכירו לך את המטלות שהתחייבת לעשות ואולי יעזרו לעמוד בהן. זה חלק ממה שעושים בדרך כלל בתכנית שיקום, למי שמתקשה בתפקודים יומיומיים. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית