דה פרסונליזציה ודה ריאליזציה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/05/2019 | 21:14 | מאת: שוקי

מתי זה עובר? אני מתגעגע לעצמי מתגעגע לדבר עם אנשים מהחוסר תחושה התעלפתי ותיבשתי כמה פעמים לא יודע מה הגוף צריך מה אני רוצה מעצמי אני ככה כבר ארבע שנים .

היי שוקי, אי אפשר לדעת מתי הסימפטום הזה יעבור, מה גם שאין לו טיפול ישיר. צריך לטפל בשורש הבעיה במקרים כאלה. בדרך כלל הסימפטום נובע מחרדה נקודתית או מלחץ כללי, ואלה דברים שבהחלט אפשר לטפל בהם (רצוי בטיפול CBT). הדגש הוא על קבלת החוויה הזו, וניסיון לחיות איתה לצד עבודה על החרדה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית