שאלה בנוגע לocd ותרופות שאני לוקח

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/04/2019 | 01:45 | מאת: אבי

היי יש לי ocd והייתי לוקח עד לא מזמן דפלפט כרונו 500 מיליגרם ופרפאנן 16 מיליגרם הייתה לי תקופה יותר קשה של חרדות אז החלטנו עם הרופאה להעלות לעשרים מיליגרם פרפאנן ולהוסיף גם ציפרלקס רציתי לדעת איך השילוב של כל התרופות הללו? והאם זה יותר מידי?

היי אבי, אני מניחה שאתה סובל מבעיות נוספות מלבד OCD, מאחר שהטיפול התרופתי הבסיסי שלך מיועד בדרך כלל לטיפול בבעיות אחרות. מתוך כל התרופות הללו, ציפרלקס בדרך כלל משמש כבחירה הראשונה בטיפול ב- OCD. לגבי שילוב התרופות, אני לא יכולה לייעץ משום שאיני רופאה. הרופאה שלך כנראה יודעת מה היא עושה, וכדאי לסמוך על חוות דעתה המקצועית. אם יש לך ספקות, אתה יכול להתייעץ עם פסיכיאטר אחר. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית