רואה הכל מתוך ערפל משהו הזוי ביותר

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/03/2019 | 02:44 | מאת: מורי

היי שרון מה שלומך? רק לפי השעה שאני כותבת את ההודעה תביני מה המצב הנפשי שלי.אני מפוחדת ברמות למרות שאני יודעת שאלו תגובות של הגוף לחרדה סטרס זה מלחיץ אותי כבר כמה ימים שאני חשה תחושות קשות של ניתוק כאילו אני רואה הכל מתוך ערפל כאילו מתוך סרט לא יודעת למה אבל התופעה הזאת מלחיצה אותי ברמות במיוחד שזה קורה לי עם הילדים ממש שאני מקלחת אותם מסתכלת עליהם אני נכנסת מזה ללחץ אני חושבת שהחיים חלום והחלום זה מציאות אין לי מושג למה למרות שאני יודעת שאלו תופעות של חרדה עדיין זה מלחיץ אותי ברמות קשות ואני לא מצליחה לצאת מכלום הזה כולם נראים לי מוזרים ביום ובאור זה קשה לי יותר איך אני יכולה להתמודד עם התופעה הזאת..קראתי על אנשים שעוברים את זה גם באינטרנט אבל זה לא כל כך עזר לי אני לא יודעת להסביר למה אבל התופעה הזאת שאני מסתכלת אני מנסה למצוא את המילים הנכונות לתאר מה אני עוברת וזה כל היום ולא מצליחה להסביר אנשים מדברים אליי אני מדברת איתם עונה הכל אבל מסתכלת מוזר כאילו אני רואה אותם מתוך חלום בועה וזה מלחיץ אותי ברמות בא לי להיעלם מהפחד

31/03/2019 | 02:47 | מאת: מורי

נקרא לזה תחושה של ריחוףףףףףףף קשה כאילו אני עפהההההההההה אמאאא איזה מפחיד איזה דברים עולים לי לראש כאילו אני מרחפת ורואה הכל מלמעלה כאילו אני עפה אמאאאא איזה מפחיד מה קורה לי

היי מורי, ניתוק היא תופעה נפוצה שנובעת מחרדה. גם אם אינך מרגישה חרדה לפני שהניתוק מופיע, הוא עדיין קשור בחרדה. אין כל צורך להילחץ ממנו, ויש להתייחס אליו כמו לכל התופעות האחרות. בסופו של דבר זה חולף, עד הפעם הבאה... מאחר שיש לזה נטייה לחזור, מומלץ לטפל בזה. שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית